Betört egy dohányboltba, a rendőrök elfogták

2021. 08. 24., k - 14:30
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták a 34 éves miskolci férfit.

A rendőrségre 2021. augusztus 24-én hajnalban érkezett a bejelentés arról, hogy az egyik pápai dohányboltba betörtek. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd az egyik járőr a helyszín közelében felfigyelt egy gyalogosan közlekedő férfira, aki a rendőrautót meglátva futásnak eredt, és italos üvegeket szórt ki a zsebéből. A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, és a ruházatának átvizsgálása során két doboz cigarettát és két öngyújtót találtak nála, valamint a fűből több üveg kétdecis szeszes ital is előkerült. Ezt követően a 34 éves miskolci lakost a járőrök előállították, majd őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte tettét, és elmondta, hogy italt akart szerezni, ezért tört be éjszaka a dohányboltba.

A lopott termékeket a rendőrség hiánytalanul lefoglalta, és még aznap visszaadta a tulajdonosnak. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.