Betört, lopott, elfogták

2022. 07. 01., p - 10:38
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a debreceni rendőrök azt a férfit, aki betört egy józsai kisboltba.

Egy 2022. június 19-én érkezett bejelentésre vonultak ki az egyenruhások egy józsai kisbolthoz, ahonnan betörést jelentettek. Kora reggel az üzlet nyitására készülő eladó vette észre, hogy hívatlan látogató járt éjszaka a pékségben. A helyiségből különböző élelmiszerek, energiaitalok, kávék, és a váltópénz is hiányzott.

A beszerzett adatok alapján, a debreceni rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, amihez a hajdúböszörményi körzeti megbízottak személyismerete is nagyban hozzájárult.

Az 50 éves hajdúböszörményi gyanúsított nem tagadta tettét, beismerő vallomást tett. „Szoktam bűncselekményeket elkövetni, történetesen lopás a fő profilom” mondta a nyomozóknak. A lakásában megtartott kutatáskor a rendőrök a lopott dolgok nagy részét megtalálták és lefoglalták. 

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a gyanúsított összefüggésbe hozható-e más bűncselekmények elkövetésével.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rakéta a nézők közé

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan meccsen életveszélyes módon rakétázó szurkolót.

 

Ajánlások a túlvilágról

A budapesti nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt, aki a 2022-es országgyűlési választáson hamisított ajánlásokkal került képviselőjelölti nyilvántartásba.