Betört, majd egy hétig ott is maradt

2022. 11. 07., h - 12:54
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki betört egy novajidrányi házba, majd egy hétig ott is maradt, s közben szinte eltulajdonított mindent a portáról.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 19 éves novajidrányi férfival szemben. A gyanúsított 2022. november 4-e előtt betört egy novajidrányi - időszakosan nem lakott - házba, ahol egy hétig meg is húzta magát. A férfi időközben kiszolgálta magát a házban talált élelmiszerekkel, illetve időközben ellopta az ingatlanban található értékesíthető eszközöket, tárgyakat.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alázatos munkával elért renomé

Balogh Krisztina c. r. alezredest, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) székesfehérvári osztályvezető-helyettesét az Emberi Méltóság Védelméért Díjjal tüntették ki. A Kulturális és Innovációs Minisztérium által adományázott kitüntetéssel a bűnügyi szakember emberkereskedelem elleni küzdelemben nyújtott hosszú ideje tartó, kiemelkedő munkáját ismerték el.