Bezárult a cella ajtaja

2022. 01. 29., szo - 07:22
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mátraverebélyi ingatlanból lopott az a férfi, akit a bátonyterenyei rendőrök elfogtak.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves mátraverebélyi lakossal szemben.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. január hónapban több mátraverebélyi ingatlanba bement, ahonnan különböző értékeket lopott el. A helyi lakos első alkalommal január 15-én az éjszakai órákban egy lakóház ajtaját befeszítette, az ingatlanba bement és a szobából készpénzt, mobiltelefont, gyógyszert és dohányterméket tulajdonított el.

Másnap az esti órákban egy családi ház ajtaját rúgta be, majd az ingatlan helyiségeiben lévő szekrényeket átkutatta, és dobgitárt, hangfalakat, fúrógépet vett magához, amelyekkel a helyszínről távozott. A férfi január hónap végén se tétlenkedett és egy lakóház ablakszárnyát befeszítve az ingatlanba bemászott, ahonnan 10 pár gyermekcipőt lopott el.

A bátonyterenyei rendőrök a mátraverebélyi lakost elfogták, előállították, a gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.

 

Elfogtak egy 62 éves embercsempészt

Az idős külföldi 42 határsértőt szállított egy ponyvás kisteherautóban, aminek rakterében elviselhetetlen hőség volt, amikor megállították a rendőrök.