Bezárult a cella ajtaja

2022. 01. 29., szo - 07:22
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mátraverebélyi ingatlanból lopott az a férfi, akit a bátonyterenyei rendőrök elfogtak.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves mátraverebélyi lakossal szemben.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. január hónapban több mátraverebélyi ingatlanba bement, ahonnan különböző értékeket lopott el. A helyi lakos első alkalommal január 15-én az éjszakai órákban egy lakóház ajtaját befeszítette, az ingatlanba bement és a szobából készpénzt, mobiltelefont, gyógyszert és dohányterméket tulajdonított el.

Másnap az esti órákban egy családi ház ajtaját rúgta be, majd az ingatlan helyiségeiben lévő szekrényeket átkutatta, és dobgitárt, hangfalakat, fúrógépet vett magához, amelyekkel a helyszínről távozott. A férfi január hónap végén se tétlenkedett és egy lakóház ablakszárnyát befeszítve az ingatlanba bemászott, ahonnan 10 pár gyermekcipőt lopott el.

A bátonyterenyei rendőrök a mátraverebélyi lakost elfogták, előállították, a gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészek Zsanán

Egy ukrán nőt és egy azerbajdzsáni férfit fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök.