Bilincs került a kifosztás elkövetőjének kezére

2022. 08. 04., cs - 13:19
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Másfél órán belül elkapták a dunaújvárosi rendőrök azt a férfit, aki megütötte áldozatát, majd elvette mobiltelefonját.

Kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, egy 25 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2022. augusztus 3-án 2 óra 30 perc körül Dunaújvárosban, a Dózsa György és Szórád Márton út kereszteződésesében egy padon ülő férfihoz két másik lépett oda és cigarettát kértek. Miután a sértett nem tudott adni, az egyik férfi egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte, aki ennek következtében a földre esett és kezében levő telefontját elejtette. A 25 éves dunaújvárosi lakos a telefont felvette a földről, majd társával együtt távoztak a helyszínről. Az egyenruhások másfél órával később elkapták az elkövetőt és társát, akiket előállítottak a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. A. Béla ruházatának átvizsgálása során a rendőrök megtalálták az eltulajdonított mobiltelefont, amit visszaadtak jogos tulajdonosának. Ezt követően a nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.