Bilincsben egy idős nőre támadó rabló

2024. 05. 22., sze - 15:08
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy 22 éves férfit vettek őrizetbe, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2024. május 18-án arról, hogy Komlón, a Zrínyi utcával szembeni útszakaszon egy férfi hátulról fojtófogással megfogta egy idős asszony nyakát, majd felszólította, hogy adjon neki pénzt, különben elvágja a torkát. Amikor a sértett közölte, hogy nincs pénze, az elkövető ököllel arcon ütötte. Ezt követően elvett a sértett táskájában lévő pénztárcából egy maréknyi aprópénzt, majd elfutott.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az elkövető keresését. Gyors reakciójuknak és a hatékony nyomozói munkának köszönhetően pár nap alatt kiderült, hogy ki lehet a tettes. Május 22-én körbekerítették a férfi feltételezett tartózkodási helyét. Ezzel sikerült is ráijeszteniük a férfira, mert ahogy meglátta az egyenruhásokat, futásnak eredt az egyik épületből a másikba. Nem tett eleget a rendőrök felszólításának, nem állt meg, azonban a kollégák hamar utolérték, és elfogták a támadót. Megbilincselték a 22 éves komlói férfit, előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. A gyanúsított a kihallgatás során mindent beismert.

Rablás bűntett elkövetése miatt nyomoz ellene a Komlói Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Duplázott

Óbudán 50 helyett 101-gyel mértek be egy autóst. Rajta kívül 41 gyorshajtót regisztráltak 7 és fél óra alatt.

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.