Bilincset kapart a sorsjegyen

2022. 08. 21., v - 12:40
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpárt, sorsjegyet és készpénzt lopott, végül egy társasházi lakás ajtaját is betörte egy székkutasi férfi Hódmezővásárhelyen. A rendőrök őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint a 28 éves férfi 2022. augusztus 15-én Hódmezővásárhelyen egy társasházi ingatlan ajtaját betörte, és az ott lakó sértett engedélye nélkül bement a lakásba. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították a magánlaksértőt, akit - felkutatását követően - elfogtak és előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető 2022. júniusa és augusztusa között több bűncselekményt is elkövetett, melyek helyszínéről készpénzt, sorsjegyeket, alkoholt és kerékpárt lopott.

A gyanúsított ellen lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A székkutasi férfi őrizetbe vételét követően kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.