Bogyó újra otthon

2022. 08. 15., h - 14:54
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

Jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 44 éves aszalói férfivel szemben. A gyanúsított 2021. májusban egy elkóborolt Bichon Bolognese fajtájú kutyát talált, az ebet befogta, majd elajándékozta a lányának, aki Komoró községben él. Az elsajátított állatot egy szabolcsi faluban az új tulajdonosok, több mint egy évig tartották, mindaddig, míg az eredeti gazdája feljelentéssel nem élt a Szikszói Rendőrőrsön. Az Encsi és a Záhonyi Rendőrkapitányság nyomozói közös erővel, rövid időn belül eljutottak az elkövetőhöz, akit a borsodi rendőrök 2022. július 16-án gyanúsítottként hallgatták ki.

"

Az egyenruhások a kiskutyát is megtalálták, majd Bogyót lefoglalták, és visszaadták az eredeti tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt az autós

A rendőrök lezárták a 3105-ös utat Sülysáp közelében.

 

Lezárt akta: elfogták a tolvajt

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki Szegeden bemászott két udvarba, hogy onnan lopjon.

 

Halálos közlekedési baleset Békés megyében

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.