Bolti tolvaj ellen indult büntetőeljárás

2022. 03. 16., sze - 13:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Fizetés nélkül távozott az áruházból a férfi, a veszprémi rendőrök elfogták.

Egy veszprémi üzlet biztonsági szolgálata tett bejelentést a rendőrségre 2022. március 13-án 11 óra 54 perckor arról, hogy egy férfi az üzletből élelmiszereket, takarító- és konyhai eszközöket próbált meg eltulajdonítani.
A kiérkező járőrök igazoltatták a 46 éves súri lakost, aki bevásárlókocsiban akarta kitolni azokat a termékeket, melyekért nem fizetett.
A rendőrök átvizsgálták a férfi parkolóban leállított autóját is, aminek csomagterében olyan termékeket találtak, amit az intézkedés alá vont személy előzőleg tulajdonított el az üzletből. 
Az egyenruhások az elkövetőt elfogták, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
A mintegy kétszázezer forintot meghaladó értékű lopott árut az áruház visszakapta.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Otthonukban nevelgették a kannabisz töveket

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen.

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.