Bor és vodka buktatta le a körözött nőt

2023. 03. 21., k - 07:30
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bajai rendőrök őrizetbe vettek egy bolti tolvajt, akiről kiderült, hogy a bíróság nagyon keresi.

 

Egy bajai üzletből telefonáltak az eladók a rendőrségre 2023. március 19-én reggel. Segítséget kértek, mert elfogtak egy bolti tolvajt, aki 2 liter bort és egy 0,2 dl-es vodkával akart fizetés nélkül távozni. A középkorú nőt az alkalmazottak a járőrök kiérkezéséig visszatartották.

A rendőri intézkedéskor azonnal kiderült, hogy az asszony nem először került szembe a törvénnyel, és több – hasonló jellegű – bűncselekmény is a rovására írható. Egerben, Békéscsabán és Ajkán, valamint Budapest több kerületében van ellene eljárás lopások, csalások miatt, illetve a Pesti Központi Kerületi Bíróság március elején összesen 12 rendbeli lopás és csalás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. Az asszonyt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.