Bor és vodka buktatta le a körözött nőt

2023. 03. 21., k - 07:30
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bajai rendőrök őrizetbe vettek egy bolti tolvajt, akiről kiderült, hogy a bíróság nagyon keresi.

 

Egy bajai üzletből telefonáltak az eladók a rendőrségre 2023. március 19-én reggel. Segítséget kértek, mert elfogtak egy bolti tolvajt, aki 2 liter bort és egy 0,2 dl-es vodkával akart fizetés nélkül távozni. A középkorú nőt az alkalmazottak a járőrök kiérkezéséig visszatartották.

A rendőri intézkedéskor azonnal kiderült, hogy az asszony nem először került szembe a törvénnyel, és több – hasonló jellegű – bűncselekmény is a rovására írható. Egerben, Békéscsabán és Ajkán, valamint Budapest több kerületében van ellene eljárás lopások, csalások miatt, illetve a Pesti Központi Kerületi Bíróság március elején összesen 12 rendbeli lopás és csalás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. Az asszonyt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlekedésrendészeti összefoglaló

Fejér vármegyében a rendőrök 70 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, továbbá ellenőrizték passzív a biztonsági eszközök használatát és a sebességhatárok betartását is.

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.