Bordélyházat számoltak fel a rendőrök Keszthelyen

2022. 12. 16., p - 12:18
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A zalai nyomozók prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy férfi és egy nő ellen.

A nyomozás adatai szerint egy 49 éves gyenesdiási férfi évek óta bérelt egy keszthelyi ingatlant, ahol éjszakai klubot működtetett. A szórakozóhelyhez tartozó helyiségekben a bárban dolgozó női alkalmazottak pénzért nyújtottak szexuális szolgáltatást férfiaknak. A bevételt a prostituáltak a pultban dolgozó 28 éves nőnek adták le, aki annak egy részét továbbította az üzemeltetőnek.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. december 16-án a hajnali órákban rajtaütésszerű ellenőrzést tartottak a bordélyházban. A prostitúció elősegítése bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható mindkét személyt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.