Bosszúból lopás

2021. 07. 24., szo - 10:53
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A fülhallgatót elvitte, az airpods tokot az üzletben elrejtette. A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy tiszaföldvári nőt.

Ismeretlen nő megjelent 2021. július 23-án délelőtt egy szolnoki üzletben, ott kibontotta egy fülhallgató, illetve egy airpods tok csomagolását, és a termékeket kivette a dobozból. Ezt követően az asszony a fülhallgatót magánál, a tokot pedig az üzletben elrejtette, majd a megbontott üres dobozokat hátrahagyva, fizetés nélkül távozott. A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján, a rendőrök személyismeretének köszönhetően rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók egy tiszaföldvári nőt előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 37 éves gyanúsított tettét azzal indokolta, hogy – egy általa vélt sérelem miatt – bosszút akart állni az eladón. A nyomozók az eltulajdonított fülhallgatót a nőnél, az airpods tokot pedig az üzletben elrejtve megtalálták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.     


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.