Boxerrel ütött

2019. 11. 08., p - 10:09
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kalocsai rendőrök őrizetbe vettek egy 39 éves helyi férfit, akit felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítanak.

2019. november 7-én 10 óra körül Kalocsán, az egyik üzlet előtt szóváltás alakult ki három személy – egy férfi és egy házaspár – között. A férfi egy boxert húzott a kezére és azzal megütötte egyik vitapartnerét, J. Zoltánt, majd eltörte az eszközt. Közben egy másik nő is csatlakozott a társasághoz, és próbálta lecsillapítani a veszekedőket, azonban K. Róbert őt is megütötte. Ezután a két férfi kölcsönösen ütlegelte egymást, amit csak akkor hagytak abba, mikor meglátták a helyszínre érkező járőröket.

A verekedőket az egyenruhások előállították a Kalocsai Rendőrkapitányságra. Az 52 éves J. Zoltánt garázdaság vétséggel, míg a 39 éves K. Róbertet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítják megalapozottan. Az idősebb gyanúsítottat kihallgatását követően szabadon bocsátották. A fiatalabb férfit őrizetbe vették a nyomozók, mivel az elmúlt időszakban nem ez volt az első garázdálkodása, vele szemben több ügy van folyamatban hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt.

A kalocsai rendőrök előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Grúz embercsempész próbálkozott Tolnában

A Paksi Autópálya Alosztály egyenruhásai az M6-os autópálya és a 631-es út csomópontjában ellenőrizték a járművet, melynek rakterében 17 illegális migránst szállított a sofőr.

 

Lezárt ügyek: A bontás rontása

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfivel szemben, aki engedély nélkül szétbontott egy autót, és emiatt veszélyes anyagok kerültek a talajba.

 

Őrizetben a halmozó

Engedély nélkül elvitt autóval balesetet okozott, ivott és a járművezetéstől is eltiltották azt a 41 éves kompolti férfit, akinek személyi szabadságát a dunakeszi rendőrök korlátozták.

 

Lezárt ügyek: kétszer is kirabolta áldozatát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a fiatalkorúval szemben folytatott le, aki két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.