Brazil pipa és némi fehér por

2023. 03. 30., cs - 11:46
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Meglepő zsákmány került elő meglepő helyről a tompai határátkelőhelyen.

 

Tegnap reggel 8 óra 30 perckor a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompai Határátkelőhelyen – egy autóbusz utasaként – kilépésre jelentkezett egy brazil állampolgár. A nő az útlevélkezelőnek egy portugál tartózkodási engedélyt adott át, amely a rutinellenőrzés során hamisnak bizonyult. A 32 éves fiatalasszonyt közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt előállították, ahol azonban rosszul lett.

A rendőrök azonnal kórházba szállították, ahol röntgen segítségével meglepő dologra derült fény: az asszony testében idegen tárgyak voltak, amelyeket nőgyógyász segítségével távolítottak el. A nő testéből végül egy crack pipa és egy kis zacskónyi, kábítószer-gyanús fehér por került elő, amelynek pontos tartalmát szakértő vizsgálja.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás bűntette és kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki a brazil állampolgárt, aki jelenleg szabadlábon védekezhet.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.