Bújócska

2024. 06. 25., k - 11:55
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ruhák alá bújt egy gyanúsított, amikor a Kunhegyesi Rendőrőrs szolgálatos állománya elszámoltatni érkezett. Őrizet lett a vége.

Egy 24 éves tiszaburai lakos június 24-én hajnalban ment be az egyik helyi ivóba, ahonnan 22 ezer forintot emelt el. Az éber tulajdonos kérdőre vonta a tettest, aki elszaladt a kocsmából. Bejelentést követően a lakcíméről állították elő a rendőrök a fiatal férfit, akit többrendbeli lopás miatt hallgattak ki.

Kilenc vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsították meg, amit kizárólag tiszaburai sértettek sérelmére követett el május 24. és június 24. között. Csapteleptől a kozmetikumokig, zuhanytálcától a hűtőszekrény-kompresszorig széles volt a tettes ízlése. Beismerő vallomást tett. A rendőrök őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezik letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.