Bulizni ment a lopott pénzből

2022. 08. 15., h - 12:51
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Hazafelé tartott, amikor a pétervásárai rendőrök elfogták a presszót fosztogató férfit.

A rendőrségre 2022. augusztus 14-én 7 órakor érkezett a bejelentés, miszerint egy erdőkövesdi presszóba ismeretlen személy betört. A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit kihallgattak.

A beszerzett adatok alapján a 23 éves férfi a hajnali órákban betörte a bolt ablakát egy kővel, majd oda bemászott és különböző szeszesitalokat, édességeket, rágcsálnivalókat lopott, valamint a kasszából kivette a váltópénzt és elmenekült a helyszínről. Pár órával később a rendőrök az utcán igazoltatták, ahol megtalálták nála az ellopott dolgokat.

A férfi ellen az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse lopás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást.

.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.