Bűn- és élettársak

2022. 09. 15., cs - 15:30
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Üzletszerű kerítés a gyanú, Siófokon csaptak le egy prostituáltakat futtató bűnszövetkezetre.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság felderítőinek információi alapján egy 30 éves bökönyi asszony a 49 éves nyírmihálydi élettársával anyagi haszonszerzés céljából - 2022 májusától ez idáig - az általuk beszervezett nők prostitúciós tevékenységét segítették elő Siófokon. Helyet biztosítottak a szexuális tevékenység folytatására, intézték az azzal kapcsolatos hirdetéseket, továbbá leszervezték a találkozókat is, amely tevékenységükért jelentős részesedést határoztak meg. A páros a prostitúciós tevékenységből származó bevételt minden esetben előre megkapta, amit a saját megélhetésük finanszírozására fordított.

A bűnügyi igazgatóság munkatársai a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együtt 2022. szeptember 14-én hajnalban, Siófokon ütöttek rajta a pároson, akiket elfogtak és előállítottak a főkapitányságra. A nyomozók N. Csillát és H. Károlyt üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.