Bűncselekménybe torkollott a se veled, se nélküled párkapcsolat

2021. 06. 20., v - 08:38
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Késsel okozott sérüléseket volt párjának egy nő Sopronban, mert nem tudta elfogadni a szakítást.

A rendőrségre 2021. június 19-én 5 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Sopronban családi veszekedést követően egy nő bántalmazta volt párját. A helyszínen a sértett elmondta, hogy élettársával gyakran veszekedtek, ilyenkor mindig ő ment el a lakásból. Legutóbb három hónapja békültek ki, ekkor költözött vissza az asszonyhoz. A bűncselekményt megelőző napon ismét összevesztek, akkor megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A sértett elment dolgozni, majd reggel hazament, hogy elvigye a holmiját, azonban ezen újra összeszólalkoztak. A kiabálást, szóváltást követően a feldühödött nő felkapott egy csontnyelű kést, amivel dulakodás közben párja felsőtestének több pontján felületi, vágásos sebeket ejtett. A férfi kimenekült a lakásból, majd segítséget hívott. Sérüléseit a mentők kórházban látták el.

A rendőrök a 33 éves bántalmazót elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem adta meg

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.

 

Remekül szerepeltek

Az előkelő hatodik helyen végzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az országos strandröplabda bajnokságon.