Büntetőeljárást folytattak egy férfi ellen, aki élettársa vállát eltörte

2022. 10. 06., cs - 10:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a 32 éves zánkai férfi és az élettársa 2022. június 15-én tapolcai lakásukban szóváltásba keveredtek egymással, ami közben a fiatalember hátulról nagy erővel meglökte a 37 éves tapolcai hölgyet. A sértett az erőszakos cselekmény erejétől a földre zuhant, és a jobb vállában törést szenvedett. A nyomozás során a férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.