Bűnügyi összesítő Komárom-Esztergom megyéből

2022. 12. 01., cs - 07:52
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Több bűncselekmény kapcsán hallgatták ki a gyanúsítottakat.

A kisbéri rendőrök egy 53 éves férfit hallgattak ki, aki a gyanú szerint augusztus 10-ét megelőzően hulladékokat helyezett el Tárkányon. A tettes körülbelül 83 köbméter szemetet rakott le egy ingatlan udvarára, amiben bontási törmelékek, csomagolóanyagok, valamint azbesztet tartalmazó építőanyag volt. Az elkövetőt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, ellene a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult büntetőeljárás.

A komáromi nyomozók egy 19 éves hajdúhadházi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. A tettes november 30-án délután, egy komáromi áruházban vásárolt. Egy fejhallgatóról az áruvédelmi eszközt levette, majd azt a ruházatába rejtette és fizetés nélkül távozott. Őt a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták, majd a járőrök előállították. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás.

A Tatai Rendőrkapitányság természetkárosítás miatt indított büntetőeljárást egy 30 éves dunaszentmiklósi férfi ellen. A gyanú szerint, október 31-én a déli órákban lövést adott le repülő madarak irányába. A férfi a fegyverével eltalált két darab fokozottan védett kárókatonát Szomód külterületén. A tettes a kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zaklatás miatt felelhet

A gárdonyi rendőrök befejezték a nyomozást annak a 20 éves férfinak az ügyében, aki ősszel gáz-riasztó fegyverrel fenyegetett meg egy párt.

 

Eltűnt Orsós László

A dombóvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú eltűnése kapcsán.

 

Három nap, négy elfogás

Nagykerekinél egy körözött autót foglaltak le, míg Ártándon három körözött személyt fogtak el a rendőrök.

 

Halmozta a bajt

A győri rendőrök egy helyi sofőrrel szemben indítottak büntetőeljárást, aki egy időben három jogsértést is elkövetett.

 

Veszélyesek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonkét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében.

 

Vasrudas rongáló

A budapesti rendőrök azonosították a férfit, aki betörte egy józsefvárosi pártiroda ajtóüvegét.