Célkörben

2023. 06. 08., cs - 07:49
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pest vármegyei célkörözési nyomozók kopogtattak be egy zuglói panzió szobájába, ahol elfogtak egy többszörösen körözött férfit.

A tévében éppen az egyik legnépszerűbb, német autópályás rendőrökről szóló filmsorozat aktuális epizódja pörgött, amikor a célkörözési nyomozók belépője megszakította az adást. A keresett férfi a fürdőszobából kilépve csalódottan vette tudomásul, szabad életének egy időre véget vetettek.

A Pest vármegyei nyomozók 2023. június 5-én szereztek tudomást arról, a tápiószelei illetőségű J. Imre nagy eséllyel egy fővárosi panzióban bujkál. Akkor már jó ideje hiába keresték az összes számításba jöhető címen, ismerősnél, rokonnál. Kocsiba pattantak és elrongyoltak a szálláshely 19-es szobájáig. Ellenállás nélkül fogták el a célszemélyt, bilincselték, majd előállították.

J. Imre ellen két bírósági és egy rendőrségi elfogatóparancs volt érvényben elfogásakor. Csalás miatt körözte a Budai Központi Kerületi Bíróság, valamint a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is. Utóbbi egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést változtatott 200 nap végrehajtandó szabadságvesztésre, a Nagykátai Rendőrkapitányság pedig egy be nem fizetett bírságot váltott át elzárásra.

A rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték a férfit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.