Cigit kért, majd rabolt

2021. 08. 20., p - 11:18
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 47 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint miután leütött egy férfit, annak hátizsákjából elvette értékeit.

Ismeretlen személy 2021. augusztus 19-én a délelőtti órákban Szolnokon, a vasútállomás közelében hátulról a fején megütött egy férfit, aki ettől a földre esett. A támadó ezt kihasználva a férfi hátizsákjából kivette annak mobiltelefonját, töltő készülékét és készpénzét, majd távozott a helyszínről. A sértett elmondta, hogy az eset előtt odament hozzá egy idegen férfi, aki cigarettát kért, majd leült mellé a padra és beszélgetni kezdtek. Miután együtt eltávoztak a padtól, akkor érte hátulról a támadás. A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy 47 éves férfit, és őrizetbe vételéről határoztak.     

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sokszínű BRFK

Gyilkossági nyomozóval, motoros rendőrrel, vízirendésszel, bűnügyi helyszínelővel, körzeti megbízottal, keresőkutyás szakemberrel és „kommandóssal” is beszélgethettek a Budapesti Rendőr-főkapitányság pályaorientációs nyílt napján részt vevő középiskolások. 

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.