Családi perpatvar Rinyaszentkirályon

2023. 01. 09., h - 13:44
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nagyatádi rendőrök súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. január 7-én 18 óra körül egy görgetegi férfi Rinyaszentkirályra ment, hogy különélő feleségével beszéljen. A rokonainak nem hitte el, hogy a nő nincs otthon, ezért feldühödött, és az őt elkísérő barátjával együtt a házigazdát karóval több alkalommal megütötték. A sértettnek a bántalmazás során súlyos sérülései keletkeztek. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőket a lakóhelyükön elfogták és a Nagyatádi Rendőrkapitányságra állították elő.

A nyomozók a 16 éves és 24 éves görgetegi férfiakat súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, utóbbit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.