Családi vitából garázdaság a vasútállomáson

2019. 07. 08., h - 12:06
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúhadházi rendőrök perceken belül a helyszínre mentek és szétválasztották a verekedőket, majd három személyt előállítottak.

A rendőrségre 2019. július 6-án 22 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a hajdúhadházi vasútállomáson két társaság összeverekedett. A bejelentő elmondta, hogy több embernél szerszámok, botok vannak, de volt olyan, aki egy térkővel ütötte az ellenfelét. A rendőrök a helyszínre siettek és szétválasztották a verekedőket, majd mentőt hívtak és két helyi férfit, valamint egy nőt előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket, majd a 49 és 20 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe vették, míg a 19 éves nő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. A nyomozás adatai szerint egy korábbi nézeteltérés fajult egészen addig, hogy a családtagok összeverekedtek. A mentőszolgálat munkatársai három főt könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.