Csapdába ejtették a rablót, aki azért kifosztotta a kasszát

2022. 06. 10., p - 09:01
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járőrei még a dohányboltban elfogták a bűnelkövetőt. A nyomozók kezdeményezik letartóztatását.

 

Tegnap este egy férfi telefonált be a rendőrségre, és elmondta, hogy az egyik kiskunfélegyházi dohányboltot éppen kirabolják. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek. Kiderült, hogy egy 57 éves helyi lakos röviddel a bejelentést megelőzően bement az üzletbe, megfenyegette az ott dolgozó középkorú nőt, és a bevétel átadására szólította fel. Az asszony megijedt, de volt annyi lélekjelenléte, hogy kiszaladt a boltból. A bejárati ajtót becsukta és a kilincset tartva beszorította a rablót a boltba. Ezt vette észre egy férfi, aki pár perccel korábban távozott az üzletből. A nő segítségére sietett, értesítette a rendőrséget, és a járőrök kiérkezéséig a helyszínen maradt.

Az egyenruhások elfogták a dohánybolti rablót, akit nem zavart a bezártság: a rendőrökre várva biztos, ami biztos, kifosztotta a kasszát. A közel 80.000 forint készpénz a ruházatából előkerült, azt a károsult visszakapta.

A rendőrök a rablás bűntettével gyanúsítható bűnelkövetőt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.