Csomagját letétbe helyeztük

2022. 02. 26., szo - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újpesti rendőrök befejezték a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik a gyanú szerint 2021. január és június között több fővárosi csomagátvevő-automatát törtek fel, és azokból több mint ötmillió forint értékben tulajdonítottak el műszaki cikkeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága 2021 februárjában lopás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik a fővárosban csomagautomatákat feszítettek fel, amelyekből ellopták a saját maguk által, de álnéven rendelt, még átvételre váró műszaki cikkeket. A lopási kár mellett a rongálással okozott kár is jelentős, meghaladja a négymillió forintot. 

A IV. kerületi rendőrök azonosították és 2021. június 14-én elfogták a lopásokkal megalapozottan gyanúsítható 44 éves B. József budapesti és a 41 éves O. Ferenc törökszentmiklósi lakost. Őket a nyomozók lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A két férfi jelenleg is letartóztatásban várja az eljárás további szakaszait.

Az újpesti nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat pedig átadták az illetékes ügyészség részére. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.