Díler őrizetben

2023. 09. 15., p - 11:14
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nő felnőtt- és kiskorú jászárokszállási lakosoknak értékesítette az új pszichoaktív anyagot. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt.

Egy 48 éves jászárokszállási nőt azzal gyanúsítanak a jászberényi nyomozók, hogy 2022. február óta anyagi haszonszerzésre törekedve 1000 forint/pakk áron helybéli felnőtteknek és kiskorúaknak értékesített új pszichoaktív anyagot. A rendőrök 2023. szeptember 14-én elfogták és előállították a dílert a Jászárokszállási Rendőrőrsre, és a lakcímén kutatást tartottak. Ennek során 14 g kábítószergyanús fehér port, továbbá 13 g már eladásra kész, kiporciózott, alufóliába csomagolt, droggyanús barna port foglaltak le. A porok az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősülnek.

A nyomozók kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt hallgatták ki a nőt, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatását.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.