Drogdílert fogtak el a II. kerületi rendőrök

2021. 03. 19., p - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Rutinellenőrzésnek indult, kábítószer-kereskedelemre derült fény.

Két férfit igazoltattak a II. kerületi járőrök 2021. március 17-én délben a Bem rakparton. Mivel az intézkedés során felmerült a kábítószer birtoklás gyanúja, ezért a rendőrök átvizsgálták ruhájukat és táskáikat.

Egyiküknél a gyanú beigazolódott; a rendőrök V. László övtáskájában kiporciózott adagokban kilenc tasak varázsgombát, hét tasak marihuánát, két tasak fehér port, bélyeget, valamint közel egymillió forintot és üres nylonzacskókat is találtak.

V. Lászlót ezután a II. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, majd átkutatták budapesti lakását. A nyomozók közel 140 gramm növényi törmeléket találtak, aminek több mint fele már szintén grammonként ki volt porciózva. A körülbelül 130 adag kábítószeren felül a rendőrök több mint egymillió forintot, illetve három, a kábítószer adagolásához használt digitális mérleget is találtak.

A 25 éves V. Lászlót a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 


 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!