Drogériából lopott, immár sokadszorra 

2023. 01. 06., p - 11:35
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök büntetőeljárást indítottak a nő ellen. 

Egy veszprémi üzlet vezetőjétől érkezett a rendőrségre feljelentés 2023. január 5-én bolti lopás miatt. Az eljárás adatai szerint egy nő 2023. január 5-én 17 órakor bement egy veszprémi drogériába majd a kiválasztott termékeket – kozmetikumokat, tisztítószereket, talpbetétet – a bevásárlókosár helyett a táskájába tette. A nő a kassza mellett fizetés nélkül elsétálva akarta elhagyni a boltot, amikor az üzlet alkalmazottja felszólította, hogy várja meg az időközben kihívott rendőröket. Adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a veszprémi nő korábban legalább két alkalommal lopott már a drogériából.

A 28 éves nőt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.