Drogosan vezetett

2023. 03. 09., cs - 08:41
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök a sofőrt és az utasát is gyanúsítottként kihallgatták.

A járőrök szabálysértést észleltek, amit egy járművezető követett el március 7-én 23 óra előtt pár perccel Tatabányán. A gépkocsit egy 19 éves férfi vezette, utasa egy 21 éves férfi volt. A két tatabányai lakosnak volt mitől tartania, mivel az indulás előtt mindketten kábítószert fogyasztottak. A jellegzetes illat elárulta őket, M. Rolandnál egy őrlő, csavart cigaretta, valamint kábítószergyanús növényi származék volt. Mindketten bevallották a kábítószer-fogyasztást, valamint a rendőrkapitányságon alkalmazott teszt is pozitív eredményt mutatott. A nyomozók őket gyanúsítottként kihallgatták, ellenük kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja, hogy N. Balázs vonatkozásában a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény is megvalósult-e. A férfi a szabálysértés miatt helyszíni bírságot kapott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rács mögött

A ráckevei rendőrök elfogták, a bíróság letartóztatta azt a 21 éves férfit, aki rövid idő leforgása alatt 16 helyre tört be.

 

Mentések a viharban

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai július 22-én öt esetben hét személyt mentettek ki a tóból.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.