Dühében betörte az önkiszolgáló kassza kijelzőjét

2020. 07. 29., sze - 14:40
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 49 éves férfi azt sérelmezte, hogy a gép aprópénzbe adta ki neki a visszajárót. A debreceni rendőrök rongálás és garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2020. július 28-án 21 óra körül arról, hogy az egyik vásárlójuk betörte az önkiszolgáló kassza kijelzőjét. A járőrök a helyszínre mentek és igazoltatták a férfit, aki már akkor elmondta nekik, hogy azért ütötte be a monitort, mert a visszajárót apróba adta ki neki.

Az egyenruhások előállították a férfit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Garázdaság és rongálás vétség miatt kell felelnie.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.