Egy bevásárlókocsinyi termékkel akart távozni a tolvaj

2023. 08. 10., cs - 14:38
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a férfit.

Közel háromszázötvenezer forint értékben próbált meg egy veszprémi áruházból termékeket ellopni egy férfi 2023. augusztus 8-án 9 óra 25 perckor. Az élelmiszerekkel, háztartási cikkekkel, ruhaneműkkel megpakolt bevásárlókocsit a férfi az áruházból fizetés nélkül akarta kitolni, ám az üzlet biztonsági őre ezt észlelte, és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta őt.

A lopással okozott kár csak részben térült meg, mert a férfi a termékek egy részét felbontotta. Az elfogott 66 éves Tolna vármegyei férfit a járőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított 2023. július 30-a és augusztus 4-e között Zalaegerszegen, Szekszárdon és Komáromban is követett el hasonló módszerrel bolti lopásokat. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és letartóztatására tettettek javaslatot.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több kiló droggal fogták el

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 55 éves férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.