Egy csapás két fogás

2023. 04. 03., h - 13:25
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két dílert is elfogtak egy prügyi akcióban.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrse egy 32 éves prügyi, és egy 40 éves tiszalúci férfival szemben.

A gyanúsítottak 2023. március 31-e előtt kábítószert szereztek meg, hogy azt továbbadják vevőiknek. A rendőrök a prügyi akció során több mint 60 gramm drogot foglaltak le a dílerektől, akik éppen megfelezték az anyagot. A drog azonban nem került a fogyasztókhoz, mivel a rendőrség lefoglalta az kábítószert.

Az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.