Egy délután, két betörés

2023. 03. 16., cs - 14:41
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a karácsondi férfit.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást, egy karácsondi lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 14-én délután két helyi ingatlan udvarára is bement, majd onnan kerti díszeket, lámpákat, kerékpáralkatrészeket, kéziszerszámokat és egyéb használati tárgyakat lopott el.

A 39 éves férfit a gyöngyösi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, melyen beismerő vallomást tett, továbbá a kutatáskor megtalálták az ellopott tárgyakat is, melyeket visszaadtak tulajdonosaiknak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.

 

Rokonait is meglopta

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.