Egy elkövető, hét sértett

2023. 06. 27., k - 09:46
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Amíg mások edzettek, a tettes rendszeresen lopott sporttársai öltözőben hagyott értékeiből.

Nemcsak az erejét akarta fejleszteni egy tatabányai férfi, hanem a lopási tehetségét is csiszolta. Minderre egy helyi edzőterem öltözőjében került sor március 8. és 25. között. A férfi egy kivétellel csak cipőket lopott, amiket később ő maga hordott. Hét sértettnek okozott kárt a 23 éves elkövető. A tatabányai rendőröknek sikerült azonosítaniuk a helyi lakost, akit június 26-án gyanúsítottként kihallgattak. A kutatás során három pár lábbelit sikerült lefoglalni, a többit már időközben kidobta. Ellene 1 rendbeli, kisebb értékre elkövetett lopás és 6 rendbeli, szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését beismerte, amivel több mint 200 ezer forint kárt okozott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.