Egy hét alatt rendőrkézre került a betörő

2023. 02. 13., h - 11:52
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a 41 éves férfi több mint félmillió forint értékű tárgyat tulajdonított el egy debreceni ingatlanból.

Betörésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. február 4-én. Egy debreceni lakóházból tűnt el egy antik festmény, egy bronz csillár, valamint egy láncfűrész, összesen több mint félmillió forint értékben.

A nyomozók részletes helyszíni szemlét és adatgyűjtést tartottak, majd tanúkat hallgattak meg. Kevesebb, mint egy hét alatt a látókörükbe került egy férfi, akit kapcsolatba lehetett hozni a betöréssel. Elfogatóparancsot adtak ki a 41 éves helyi lakos ellen, akit a debreceni járőrök fogtak el 2023. február 10-én.

A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a bűnügyesek gyanúsítottként hallgatták ki. Részletes beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. Az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.