Egy közösségi oldalon buktatta le magát

2023. 09. 01., p - 12:28
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 22 éves férfit, aki egy este alatt legalább kilenc gépjárműről szerelt le különböző alkatrészeket.

A gyanú szerint P. Ádám 2023. augusztus 28-án a hajnali órákban Esztergom belterületén kilenc parkoló autóról távolított el emblémákat, visszapillantó tükröt, hűtőmaszkot, sőt felnikupakot is. A gödi lakos cselekményével összesen 549 ezer forint kárt okozott. Az elkövető a közösségi oldalán dicsekedett tettével, melyet „esti zsiványkodásnak” tartott. A nyomozók hamar azonosították a profil alapján P. Ádámot, akit Budapesten elfogtak.

Kilenc rendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt indult ellene büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.