Egy órán belül  

2023. 05. 24., sze - 14:48
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A felsőzsolcai járőrök elfogták azt a férfit, aki erőszakkal elvette áldozatának két mobiltelefonját és készpénzét is.

Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 29 éves körömi férfival szemben. Az elkövető 2023. május 23-án 17 óra körül Sajóhídvégen, a Táncsics Mihály utcában - minden előzmény nélkül - az áldozattól az értékeinek átadását követelte. A sértett mivel nem tett eleget a kérésnek, ezért őt gyanúsított - akit felületesen ismert - többször megütötte, és elvette két mobiltelefonját, valamint 50.000 forint körüli készpénzét is, majd távozott a helyszínről.

A Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei az adatgyűjtésük eredményeként egy órán belül otthonában elfogták az elkövetőt, akit a Miskolci Rendőrkapitányságra állítottak elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.