Egy órán belül elfogták

2023. 06. 07., sze - 11:46
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A több rendbeli lopás elkövetése miatt kihallgatott gyanúsított most őrizetben várja a bíróság döntését a letartóztatásáról. A kenderesi férfi elfogása napján egy kisújszállási élelmiszerboltból fizetés nélkül távozott.

Egy 35 éves kenderesi lakos 2023. június 6-án a reggeli órákban egy kisújszállási élelmiszerboltba ment be. A vásárlótérben felbontott egy 4 dl-es szeszes italt, amit ott helyben el is fogyasztott. Ezt követően több, mint 15.000 forint értékben tonhalkonzerveket, trappista sajtot és egy fél literes vodkát rejtett a ruházatába, majd kisétált az üzletből.

A bolti dolgozók észlelték a bűncselekményt, ezért bejelentést tettek a rendőrségre. A rendőrök a biztonsági kamerafelvételek alapján gyorsan azonosították a jogsértőt, hiszen négy korábbi kenderesi lakásbetörés is az ő számlájára írható. A feltételezett elkövetőt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A lopási ügyeket a nyomozók egyesítették. 

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tett letartóztatás indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.