Egy órán belül elfogták a rablókat

2022. 10. 28., p - 10:40
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy három fős hajléktalan bandát, akik bántalmaztak egy ceglédi férfit és elvették a hátizsákját.

Rablásról érkezett bejelentés a Kecskeméti Rendőrkapitányságra tegnap 14 óra magasságában. Egy ceglédi férfi arról számolt be, hogy a pályaudvaron várt egy padon ülve, amikor korábbi ismerősei odamentek hozzá beszélgetni. A társalgást követően a bejelentő félrevonult az állomás melletti épülethez, hogy könnyítsen magán, azonban a férfiak követték. Először hátulról fejbe vágták, ököllel ütlegelték, és amikor a bántalmazott a földre került többször megrugdosták. Ezután elvették a hátizsákját, amiben mindösszesen egy guriga WC papír, nyírógép, zseblámpa és iratok voltak. A bűncselekmény után a banda tagjai távoztak a helyszínről.

A sértett értesítette a kecskeméti rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek és adatot gyűjtöttek. A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket keresni kezdtek. Az összehangolt intézkedések eredményeként a társaság tagjait egy órán belül előállították. Egy 55 éves ceglédi hajléktalant, egy 41 éves és egy 37 éves kecskeméti hajléktalant bűnügyi őrizetbe vettek csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Velük volt még egy 16 éves tinédzser, akit a nyomozók kihallgattak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.