Egy üzletben bántalmazta ismerősét, a rendőrök elfogták

2022. 09. 27., k - 12:46
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves helyi férfit.

Garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság egy 36 éves helyi lakos ellen. A férfi 2022. szeptember 26-án délelőtt az egyik üzletben összetalálkozott ismerősével, majd egy szóváltást követően tettleg bántalmazta őt. Hajánál fogva megrángatta és többször megütötte a sértettet. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra. A nyomozók ezután gyanúsítottként kihallgatták az elkövetőt, melynek során elismerte tettét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.