Ehhez tényleg pofa kell!

2023. 02. 22., sze - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az óbudai rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint a barátját ellátó mentőautóból lopott el egy tabletet.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2023. február 19-én 23 óra körül Budapest III. kerületében a társát ellátó mentősök elfoglaltságát kihasználva a mentőautóból eltulajdonított egy tabletet. A mentősök kérdőre vonták, hogy mit keres a járműben, majd kihívták a rendőrséget. A tabletet a fűben elrejtve megtalálták.

Az óbudai rendőrök a 21 éves H. Eriket a III. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított beismerő vallomást tett.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.