Éjszakai kalapácsvetés

2023. 02. 16., cs - 13:50
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki – azért, hogy a késői órán sört szerezzen – kiverte egy sellyei üzlet ablakát.

A rendőrségre 2023. január 28-án kora reggel arról érkezett bejelentés, hogy Sellyén, az egyik bolt ablakát valaki betörte egy kalapáccsal.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították, majd 2023. február 15-én elfogták a feltételezett elkövetőt. Előállították a rendőrségre, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A 29 éves helyi férfi részletes, beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy január 27-én estig italozott, majd amikor elfogyott az alkohol, úgy döntött, hogy elmegy a közeli boltba, és lop magának sört. Mivel a bolt már zárva volt, egy kalapáccsal elkezdte ütni az üveget, azonban az kifogott a célszerszámon. Az egyik ütésnél ugyanis letört a feje, és beesett az üvegtörmelék közé. A kiszemelt kétliteres sörért bemászni már nem volt ideje, mert egy közeledő autó hangja megzavarta, és inkább elfutott.

Ellene betöréses lopás kísérlete miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.