Ékszert, szeszes italt lopott, elfogták

2022. 07. 07., cs - 08:22
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rétsági rendőrök gyanúsítottként egy 14 éves romhányi lakost hallgattak ki.  

A rendőrségre a sértett tett bejelentést 2022. július 3-án, miszerint a délelőtti órákban a romhányi családi házában kereste fel 14 éves rokona, aki figyelmetlenségét és távollétét kihasználta és a szobából ellopta az arany nyakláncát, karkötőjét, pecsétgyűrűjét és bokaláncát.

A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy a fiatalkorú június 24-ére virradó éjszaka egy Romhányban megtartott rendezvényen őrizetlenül hagyott büfé sátrának oldalát felemelte és onnan különböző szeszes italt és üdítőt vitt magával, valamint az ott hagyott pénztárgépet megrongálta.

A rományi lakos az ellopott ékszereket értékesítette, a sértetteknek a cselekményével közel 500.000 forint kárt okozott. 

A rendőrök a fiatalkorút elfogták, a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították, rongálás és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Fehér László

A Tapolcai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi megtalálása érdekében.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.