Eladta a kölcsönkapott rollert

2023. 08. 01., k - 12:00
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Sikkasztás miatt kell felelnie annak a szegedi fiatalnak, aki a testvérétől kölcsönkapott rollert értékesítette egyik ismerősének.

A rendőrségre 2023. július 28-án érkezett bejelentés, hogy ismeretlen személyek elloptak egy le nem zárt elektromos rollert az egyik szegedi bevásárlóközpont elől. A detektívek a nyomozás során megállapították, hogy a bejelentéssel ellentétben a rollert nem lopták el, mint kiderült, a 16 éves bejelentő a közlekedési eszközt a testvérétől kapta kölcsön, azonban azt jogtalanul eladta egyik ismerősének. A rendőrök a fiatalt előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Sikkasztás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.