Elégette a szajrét

2024. 02. 12., h - 12:37
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elfogtunk egy lőrinci férfit.

A Hatvani Rendőrkapitányságon indult nyomozás egy lőrinci nő feljelentése alapján, miszerint egy hívatlan látogató 2024. február 3-án hajnalban a nyitva felejtett bejárati ajtón át bement otthonába, és elvitte a konyhapultról a pénztárcáját, majd ezt követően a benne lévő bankkártyával többször is vásárolt.

A helyi polgárőrök segítségével a település körzeti megbízottja azonosította az elkövetőt, és még aznap – elfogását követően – gyanúsítottként hallgatták ki a Hatvani Rendőrkapitányságon.

A gyanúsított, miután kivette a bankkártyát, a többi elvitt iratot a tárcával együtt megpróbálta elégetni.

A 32 éves helyi férfi ellen lopás és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűncselekmények miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.