Életveszélyes sérülést okozott

2023. 04. 26., sze - 12:17
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki rátámadt egy ismerősére Ónodon.

Életveszélyt okozó testi sértés, és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 23 éves ónodi lakossal szemben. A gyanúsított egy férfi ismerősével szólalkozott össze közös italozásukat követően 2023. április 19-én 23 óra körül, Ónodon az Árpád utcában. A vitából verekedés lett, melyek során az elkövető a vitapartnerének életveszélyes sérülést okozott, majd a magatehetetlen sértett lakásából eltulajdonított egy fűkaszát, egy mosógépet és 500 forint készpénzt is.

A nyomozók a sikeres adatgyűjtésének köszönhetően a férfit 2023. április 22-én elfogták, és előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe is vették. 

A főkapitányság férfival szemben előterjesztést tett a letartóztatására is, amit ügyészi indítványozásra a bíróság elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.