Életveszélyes verekedés

2022. 10. 29., szo - 14:19
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök két órán belül elfogták a férfit, aki a gyanú szerint életveszélyesen bántalmazott egy másikat a Népligetnél.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. október 29-én 09 óra 30 perc körül bejelentés érkezett, hogy a IX. kerületi Népliget aluljáróban két ember összeverekedett. 

Az egyik férfi életveszélyes koponyasérülést szenvedett. 

A budapesti rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály​ munkatársai két órán belül egy IX. kerületi lakásban elfogtak.

​A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A 26 éves férfi elszámoltatása folyamatban van. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.