Életveszélyt okozó testi sértés Hajdúsámsonban

2022. 01. 18., k - 10:52
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki egy vitát követően többször megütötte ismerősét.

Egy debreceni kórház értesítette a rendőrséget 2022. január 17-én délután arról, hogy egy 30 éves férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak be hozzájuk, elmondása szerint ismeretlenek megtámadták és megverték Hajdúsámsonban.  A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, feltérképezték az elmondás szerinti helyszínt, azonban semmi nem utalt az elkövetett bűncselekményre. A beszerzett adatok alapján azonosították, majd előállították és kihallgatták, azt a 37 éves hajdúsámsoni férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A jelenlegi adatok alapján a két férfi, 2022. január 16-án éjszaka együtt italozott egy hajdúsámsoni házban, ahol szóváltásba keveredtek, majd a gyanúsított többször megütötte barátját.

A sérülések miatt azonban mentőt kellett hívni, ezért együtt kitalálták az ismeretlen bántalmazókról szóló történetet.

A nyomozók a 37 éves férfit őrizetbe vették, vele szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pontymentés

A rendőrök tetten érték a halőrök segítségével azt a férfit, aki a nyékládházi Gólem tavon - tilalom idején - kifogott egy méretes pontyot. A „sértett” az összefogás eredményeként visszakerült az élőhelyére.

 

Büszkék vagyunk rájuk

Szabadidejükben mentettek életet a mezőtúri rendőrök. Az életmentés jutalmat érdemelt.