Életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetben

2018. 11. 26., h - 10:17
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy helybeli férfit, aki baseballütővel bántalmazta apját Szegeden. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint a 22 éves férfi otthona előtt 2018. november 21-én 20 óra körül alakult ki nézeteltérés a családtagok között. A szóváltás tettlegességig fajult, a fiatal a nála levő baseballütővel bántalmazta apját. A sértett másnap rosszul lett, a mentőszolgálat kórházba szállította. Ott megállapították, hogy sérülései életveszélyesek.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, majd gyanúsítotti kihallgatása során beismerte tettét. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-re pozitív eredményt mutatott. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntettének és kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 18-án 12:00 órától május 19-én 24:00 óráig.